В ДРАМА С ПРОДЪЛЖЕНИЯ: Реал М се разходи по ръба на бръснача, но оцеля срещу Елче за Купата (ВИДЕО)

Столичани обърнаха домакините с човек по-малко

В ДРАМА С ПРОДЪЛЖЕНИЯ: Реал М се разходи по ръба на бръснача, но оцеля срещу Елче за Купата (ВИДЕО)

Реал (Мадрид) елиминира Елче с 2:1 на осминафинал от турнира за Купата на краля. Столичани се нуждаеха от продължения, за да пречупят домакините. А, за да е още по-драматично, тимът на Карло Анчелоти го направи с човек по-малко. В края на първите 15 допълнителни минути Марсела бе изгонен и Елче поведе. Иско и Азар обаче донесоха успеха на Реал.

След само десет минути игра домакините можеха да поведат в резултата. Жерар Гумбау центрира към Гуидо Карийо, който отблизо не успя да вкара на празна врата, пращайки топката в напречната греда.

Реал отговори с добър пробив на Камавинга, който обаче завърши с неточен удар.

В 26-ата минута отново Карийо се озова на стрелкова позиция, като този път ударът му бе точен, но вратарят на Реал Андрий Лунин спаси. Последваха две отлични възможности за Реал. Първо пробив на Винисуис завърши с неточен удар. След това комбинация между него и Марсело даде възможност на Камавинга да стреля от добра позиция, но право във вратаря.

В 38-ата Лукас Перес падна в наказателното поле след съприкосновение с Васкес, но сигнал на съдията не последва, а и контактът бе извън пеналтерията.

Две минути след началото на второто полувреме Реал можеше да излезе напред в резултата. Марсело пусна отличен извеждащ пак към Лука Йович, който трябваше да отиграе топката от въздуха, но не успя да нанесе добър удар.

В 77-ата минута Каземиро стреля в близкия ъгъл, но вратарят на домакините Вернер спаси. Минута по-късно Винисиус проби опасно, но в последния момент бранител успя да пресече головото му подаване.

Реал Мадрид така и не успя да пробие защитата на съперника в редовното време и се стигна до продължения.

В 102-ата минута топката стигна до влезлия като резерва Тете Моренте и Марсело го повали малко пред наказателното поле. Бразилецът получи директен червен картон, тъй като Моренте излизаше сам срещу вратаря. От последвалия фал Гонсало Верду стреля в стената, топката се върна при него и той отново я насочи към вратата, тя се отклони в Дани Себайос и влетя в мрежата - 1:0.

Въпреки че остана с човек по-малко, Реал се хвърли в търсене на изравнителен гол и стигна до него в началото на второто продължение. Себайос стреля, а Иско сложи крака си и отклони топката в мрежата за 1:1. В 116-ата минута "белите" стигнаха до втори гол и той отново бе дело на резерва. Еден Азар, който се появи в игра в края на редовното време, бе изведен прекрасно от Каземиро, заобиколи вратаря и прати топката в опразнената врата.

В добавеното време на второто продължение и Мила от домакините беше изгонен.

Луд мач в Бергамо, Аталанта е на финал (ВИДЕО)

Тимът на Гасперини с обрат за 4:1 над Фиорентина

ОБЗОР: Манчестър Юнайтед обърна последния и измести Нюкасъл (ВИДЕО)

Капитанът Фернандеш спаси „червените дяволи“ от срам на „Олд Трафорд“ – 4:2, резултати

Фабио Капело хвали Белингам

„Само топ футболисти могат да играят така на тази възраст“

В Милан готови на раздяла с Тео и Менян

Никой не е в безопасност вече, пише "Гадзета дело Спорт"

Киеза напуска Юве, ако Алегри остане

Вижте подробности

Край на интригата в Гърция, лоша новина за ПАОК

АЕК докосва титлата след здрав бой над ПАО

Край на сагата: Шави остава в Барселона!

Треньорът прие финалната оферта на клуба и остава начело

Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

И Лил на опашка за Хосе Кордоба

Френският тим следи бранителя на Левски

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки