Белчев: Младите в Арда ще получат повече шанс, надяваме се на по-добро бъдеще

"Няма нищо за казване относно ЦСКА, всичко е останало в миналото"

Треньорът на Арда Стамен Белчев сподели мнението си след първата контрола на турска земя. Тимът от Кърджали завърши 0:0 с косовския Балкани

“Желанието и старанието бяха на добро ниво. Има още какво да се желае. Има елементи, които трябва да изчистим и да подобрим играта във всички зони. Ще наблягаме на всичко. При всички статични положения бяхме затруднени, там ще работим. Добрите неща се получиха, когато имаше скорост по фланга и бе максимално опростено. Трябва да се опитаме да играем по този начин.

Промениха се нещата в клуба, но това е нормално. Както виждате, всички млади останаха. И Спас, и Караджов, и Пламен ще липсват, но младите ще получат повече шанс. Не ме притеснява, гледаме напред.

Не мисля, че нивото на другите отбори е по-високо от това на Арда, с икзлючение на 1-2 отбора. Винаги трябва да поставяме високи цели. Надявам се това да го постигнем с много труд и нека да не бързаме.

Славко Матич е много добър треньор и не искам да коментирам неговите изказвания и действия.

Няма нищо за казване относно ЦСКА, всичко е останало в миналото. Класирахме се за Лига Европа, но там нямахме резултати. Не искам да коментирам дали бих се завърнал, аз съм треньор на Арда и съм концентриран само тук.

Всички се надяваме Арда да има по-добро бъдеще. Засега не стои въпросът да приключваме през лятото”, заяви Белчев пред "Спортал".

Актуално

18:00 25/06 Левски - Академия Пандев 3:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки