Хубчев стартира със загуба в Берое (ВИДЕО)

Старозагорци отстъпиха на третия в Украйна, вратар ги спаси от разгром

Хубчев стартира със загуба в Берое (ВИДЕО)

Берое загуби втората си проверка от подготовката в Турция. Тимът отстъпи с 1:2 на украинския Днипро. Попадението за заралии отбеляза Георги Динков. Срещата бе повторен дбют на Петър Хубчев начало на Берое. Съперникът е на трета позиция в местния шампионат и се представя силно през сезона.

Христо Митев и Камен Хаджиев не взеха участие в контролата, защото са с контузии.

Още във втората минута се наложи Джонатан Перейра да чисти топката от голлинията. Днипро поведе в 22-ата, когато Назаренко изведе Довбик по десния фланг, а той излезе на добра позиция матира Генадий Ганев.

Добър пробив на Кийлън Лебон в 23-ата завърши с по-опасен удар. Все пак топката попадна в Илиян Стефанов, който стреля, но неточно. След малко повече от половин час игра Даниел Генов удари греда от фаул, а при добавката Алиун Фал прати топката в аут.

Берое създаде нова добра възможност пред вратата на Днипро в 35-ата минута. Даниел Генов подаде към Кийлън Лебон, който обаче се забави и ударът му в крайна сметка бе блокиран от защитник на украинския тим.

Беро допусна втори гол в 40-ата минута, когато Кравченко центрирав наказателното поле, където Адамюк засече топката с гава и я вкара във вратата на Генадий Ганев.

В 51-ата минута Марк Гуал влезе в наказателното поле. Там обаче опитът му да прехвърли Генадий Ганев се оказа неуспешен. В 67-ата Симеон Мечев стреля от пряк свободен удар, но вратарят на Днипро спаси.

Усилиията на старозагорци се увенчаха с успех в 76-ата минута. След ъглов удар вляво от вратата на украинците, Тунгара стреля с глава, а Георги Динков от близко разстояние довкара топката в мрежата и намали пасива на своя тим. До кроа с пропуск за Берое се отчете Сабри в 84-ата минута.

В добавеното време на срещата Бил остана сам срещу Ганев, но вратарят за пореден път се отличи със страхотна намеса, отразявайки удара му.

https://youtu.be/mRdjf6IC6bY

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки