Фейгин в София: Доволна съм, представих се достойно

„Съвсем малко време за почивка има, защото ми предстои СП във Франция“

Фейгин в София: Доволна съм, представих се достойно

Българската фигуристка Александра Фейгин кацна в София след Олимпиадата в Пекин. Тя сподели задоволството си от постигнатото и потвърди, че скоро започва подготовка за Световното първенство в Париж. 

"Наистина съм доволна от себе си. Представих се достойно. Наистина успях да се събера, за да влезна във форма, която така доста дълго не можах да влезна".

"Като цяло да, изчистих си грешките, които допуснах на миналите състезания. И сега допуснах една грешка, проста там малко се поотпуснах, но като цяло наистина съм доволна, че се събрах и се чувствам наистина горда от себе си, че не съм изложила никой".

"На една от тренировките, явно от напрежение малко забравих да си я сложа и накрая на тренировката всъщност осъзнах, че съм без наколенка и решихме с треньорите да пробвам, тъй като щом на тренировка всичко ставаше и нищо не съм разбрала, значи коляното ми е абсолютно готово и реших да рискувам и се оказа, че е всичко наред".

"Надявам се, като се възстановя напълно да започна пак да изучавам четворен скок, тъй като преди контузията бях доста близо до него и всъщност се надявам да го сложа в програмата, но се случи така че след операцията нямаше достатъчно време и не исках да рискувам да стане нещо точно преди олимпиадата, затова сега ще имам предостатъчно време отново да го изучавам и вече мисля, че наистина ще го науча и ще си го сложа".

"Поне аз като тренирах с тях, с Камила Валиева, аз лично не усещах някакво напрежение, да виждах, че момичето й е много сложно. Ние като цяло спортистите гледахме да не обръщаме внимание на цялата тази ситуация, защото нас лично не ни засяга, поне аз така мисля и затова не искам нещо особено да коментирам. Сега тече там процеса".

"Съвсем малко време за почивка има, защото ми предстои СП във Франция. Вече след Франция мисля да си взема малко по-дълго почивка. Наистина ще се постарая отново да представя отново България на Зимните олимпийски игри".

Щангите превъртяха играта! Върнаха загробил ги президент

Коджабашев почти уби спорта си през 2008 г., сега може да го довърши

Кои са големите губещи от Конгреса на БФС

Венци Стефанов, групичката на Бербатов, Градев и Руди Гела няма да липсват на никого

Барби, пак ли кръв?

Депутатите да инсталират Бербатов за пожизнен президент на БФС със закон

Гонзо спечели титулярното място в може би най-важния мач

Често пренебрегван в националния отбор за сметка на Бербо, Иванов сега е президент на БФС

Защо Бербатов не получи доверието на клубовете

Вижте причините

Шампион пред отказване: ММС няма адекватна политика, при Кралев беше друго

Разказът на Йордан Колев, който се бие за България и все още продава мартеници

Невъзможният избор 7: Най-нелепата кандидатура

Ето какво представлява неадвокатът Георги Градев

НЕВЪЗМОЖНИЯТ ИЗБОР 3: Ще стане ли Гонзо президент на БФС

Вижте кандидатурата му

Левски и ЦСКА продават най-скъпо

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки