Голово шоу между Аталанта и Леверкузен в Лига Европа (ВИДЕО)

Вижте какво стана и в останалите мачове

Голово шоу между Аталанта и Леверкузен в Лига Европа (ВИДЕО)

Аталанта и Байер (Леверкузен) сътвориха истинско голово шоу помежду си в първи осминафинален мач от турнира.

Италианците спечелиха с 3:2 у дома и всичко ще се реши на реванша след седмица. "Аспирините" поведоха първи. В 11-ата минута Чарлес Арангис пое подаване и изстреля неспасяем удар без колебание, който влетя в долния десен ъгъл.

Аталанта бързо стигна до пълен обрат. В 23-ата минута Руслан Малиновский получи страхотно подаване, озовавайки се сам срещу вратаря, и отбеляза с увереност в десния ъгъл на вратата.

120 секунди по-късно страхотно взаимодействие между Луис Муриел и Малиновский даде възможност на първия чиста позиция пред гола на границата на наказателното поле. И той не разочарова, преодолявайки вратаря с удар в долния десен ъгъл за 2:1!

После положенията се редуваха пред двете врати и в 63-ата минута станахме свидетели на нов гол. Муса Диаби шутира от ръба на наказателното поле и топката се отби право от вътрешната страна на лявата греда, за да влети в мрежата!

По-рано през деня Севиля излъга с 1:0 Уест Хем, а в останалите мачове Спортинг Брага удари с 2:0 Монако в Португалия, а Глазгоу Рейнджърс не даде шанс на Цървена звезда - 3:0. Галатасарай пък измъкна 0:0 от Барселона на "Камп Ноу".  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки