Евгени Кузнецов с хеттрик в НХЛ (ВИДЕО)

Александър Овечкин е трети в класацията при стрелците заедно с Яромир Ягър с по 766 гола

Евгени Кузнецов с хеттрик в НХЛ (ВИДЕО)

Евгени Кузнецов записа втория хеттрик в кариерата си в Националната хокейна лига, а Ларс Елър вкара в 42-секунда на продължението и донесе победата на Вашингтон с 4:3 като гост на Ванкувър.
Александър Овечкин не успя да реализира и остана изравнен на третото място във вечната ранглиста на стрелците в лигата с Яромир Ягър с по 766 гола. Лидер по този показател е Уейн Грецки с 894, а втори е Горди Хоу с 801. 
Овечкин, Ти Джей Оши и Джон Карлсон се отличиха с по две асистенции, а Витек Ваначек направи 23 спасявания за четвъртия успех в последните пет мача на столичани.
Бо Хорват се разписа два пъти, а Куин Хюз добави попадение и две асистенции,  но Ванкувър падна за първи път в четири срещи.

Егор Чинахов се разписа в редовното време, а след това единствен вкара при дузпите и помогна на Кълъмбъс да спечели с 3:2 срещу  гостуващия Минесота.
Зак Веренски спаси домакините от поражение след изравнителен гол 32 секунди преди края на редовното време. Вратарят Елвис Мерзликинс направи силен мач с 36 спасявания.
Кирил Капризов реализира 30-ото си попадение за сезона, а Матс Дзукарело допринесе с гол и асистенция, но Минесота прекъсна серия от две поредни победи.

Вратарят Тристан Джари отрази 40 шайби и имаше ключова роля при успеха на Питсбърг с 5:2 над гостуващия Лас Вегас.
Джеф Картър и Брайън Ръст се отличиха с по гол и асистенция, а Сидни Кросби продължи точковата си серия в осми пореден мач с асистенция.

Бари Троц записа победа номер 900 в треньорската си кариера, след като Ню Йорк Айлъндърс надделя с 5:2 над гостуващия Уинипег.
59-годишният специалист стана едва третият наставник в историята на НХЛ, който достига до тази граница, след Скоти Бауман (1244) и Жоел Кенвил (969).
Джош Бейли вкара два пъти за домакините, а Брок Нелсън добави гол и асистенция. Айлъндърс спечели поредни мачове за първи път от началото на ноември, след като в четвъртък разгроми Кълъмбъс с 6:0.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки