Семейна драма разтърси Челси

Томас Тухел е пред развод със съпругата си Сиси

Семейна драма разтърси Челси

Лична семейна драма разтърси Челси. Мениджърът на лондончани Томас Тухел е пред развод със съпругата си Сиси. Двамата имат 13-годишен брак и две дъщери.

Английските медии твърдят, че 46-годишната брюнетка е подала молба за развод през миналата седмица, а пред приятели е признала, че няма да промени решението си.

„Сиси и Томас опитаха всичко, за да предотвратят раздялата, но в крайна сметка се оказа, че няма друг изход. Много е тъжно, но сега основният им приоритет е да направят така, че дъщерите им да не се окажат жертви в семейните проблеми. Документите са подадени и разводът вече е в ход“, разкри източник пред „Дейли Мейл“.

Сиси Тухел е бивша журналистка от авторитетното издание „Зюддойче Цайтунг“. Тя се премести да живее в Англия едва през есента. Това е цели осем месеца по-късно от Томас, който пое Челси на 26 януари 2021 г. През това време хубавицата живееше в Париж и Германия.

48-годишният Томас Тухел получава по 7 милиона паунда на сезон от Челси, а сега се очаква да загуби милиони по делото за развода със съпругата му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки