Кокала за NOVSPORT: Мъри няма да предаде Левски

Все някога трябваше да се сложи край на хегемонията на Лудогорец

Кокала за NOVSPORT: Мъри няма да предаде Левски

Емил Велев е последният треньор, който е печелил титлата с Левски. В момента бившият полузащитник на сините е начело на Вихрен (Сандански). Велев коментира специално за NOVSPORT.com полуфиналната среща от турнира за купата на България по футбол между отборите на Лудогорец и Левски в Разград. Както е известно, сините спечелиха с 3:2. 

Полуфиналът в Разград

Рано или късно зннаех, че ще се спре с успехите на Лудогорец в Разград. Все някога трябваше да се сложи край на хегемонията на Лудогорец в тези мачове. Още в срещата за шампионат видях, че натам отиват нещата. Получи се добра игра и мисля, че Левски заслужено победи. Естествено има още един мач, който няма да е лесен, но очаквам подобна игра и на реванша. Левски загатна на какво е способен и с подкрепата на публиката вярвам, че ще се класира за финалната среща от турнира за купата на страната. Не се съмнявам, че на Разпети петък стадион "Георги Аспарухов" ще е пълен до краен предел. Съдията излишно изнерви всички на стадиона. Той ощети и двата отбора, извади излишни картони. От тези негови действия пострада Левски. Сега срещу ЦСКА София в неделя ще отсъстват Хосе Кордоба и Станимир Стоилов. Въпреки това вярвам, че Левски ще победи в неделя и на реванша за купата с Лудогорец.

Другият полуфинал

Нямам никакво съмнение, че другият финалист ще е ЦСКА София. Много слаб мач от Славия и след 2:0 на “Овча Купел” няма какво да се случи. Един финал Левски - ЦСКА ще е върхът. Ще има поне 30 000 на стадиона и това ще е добре за целия български футбол. Със сигурност в такъв финал Левски - ЦСКА фаворит ще са сините. Просто състоянието на Левски в момента е по-добро от това на червения тим. 

Напускането на Стоилов

Познавам много добре Станимир Стоилов, работили сме заедно. Затова и не мисля, че като се е захванал с тази работа, ще се откаже точно сега. Думите му, че иска да се махне от българския футбол са казани под афект и то доколкото разбирам някой го бил чул да го казва това, а не го е казал официално. Няма как да го направи според мен. Това би било и леко предателство към “синята” общност, ако наистина си тръгне. Моето правило е да не говоря след важни мачове поне 24 часа, за да се успокоят нещата.

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки