Генерала прогнозира пред NOVSPORT полуфиналите за купата

Обстановката в ЦСКА явно е била невъзможна, за да напусне Стойчо Младенов

Генерала прогнозира пред NOVSPORT полуфиналите за купата

Георги Василев е един от най-успешните треньори у нас. Генерала, както е известен, е шампион у нас с отборите на Етър, Левски и ЦСКА. Ето как той видя двата полуфинални мача от турнира за купата на страната Славия - ЦСКА София 0:2 и Лудогорец - Левски 2:3.

Славия - ЦСКА 0:2

Имаше много напрежение в ЦСКА преди този мач срещу Славия. Определено червените футболисти показаха повече желание и заслужено взеха аванс преди втория полуфинал, където ще са домакини на стадион "Българска армия". Изненадващата за мнозина победа на ЦСКА е част от метаморфозата у нашия живот. Единият отбор, който е във възхоз, загуби този мач. Преди тази среща Славия изглеждаше по-уверено, сигурно, но на терена това не се видя. При ЦСКА бе обратното, очакваше се да загуби, но спечели. Заслужен успех за червените, но за мен те не играха някакъв страхотен футбол.

Реваншът на "Българска армия"

Има милион клиширани форми за отговор, но теоритически Славия все още е в играта за класиране. Изненада обаче трудно може да стане. Не вярвам ЦСКА няма да допусне толкова сериозна грешка. Още повече втората среща ще е на стадион "Българска армия". Славия има добър отбор, с приятни изпълнители, но ще им е нужно и много късмет, усилия от тяхна страна, за да направят така, че да се класират за финалната среща за купата на България.

Стойчо Младенов

За да напусне, сигурно обстановката в клуба е станала невъзможна. Не съм наясно в детайли какво се е случило в клуба през тези месеци. Има неща, които ще си останат в кухнята на клуба. Той твърдо желаеше да напусне и затова и никой не бива да го упреква за това решение. 100% при треньорска смяна има мобилизиране във всеки един отбор.  Сега ще има може би и сплотяване в клуба след напускането на Стойчо Младенов. Колко обаче това решение за раздялата е било правилно, ще се разбере след време.

Лудогорец - Левски 2:3

Отборът на Левски мина през много перипетии този сезон, но напълно заслужено спечели. Съставът на Левски показа добър стил, приятен футбол. Лидерът на този отбор е Станимир Стоилов. Той носи основната вина Левски да играе толкова добре. Стъпка по-стъпка Левски върви нагоре. Хубавите моменти за Левски предстоят. В Разград се видя израстването на Левски. Още преди месец сините за първенство загатнаха, че вървят уверено напред. Тогава загубиха малко нещастно в последната минута. За купата в Разград Левски показа характер, футболни достойнства. Левски бе агресивен, настоятелен от началото на мача. Сините футболисти бяха по-мобилизираните. Лудогорец поведе в резултата, но сините създадоха куп главоболия за домакините. Пресираха домакините. Измислени дузпи имаше и за двата отбора. Съдиите се подсигуряват прекалено в такива качествени мачове. Изведнъж се намесват съдиите излишно и развалят хубавите моменти в един интересен и вълнуващ мач, какъвто бе този в Разград.

Реваншът на "Георги Аспарухов"

Лудогорец не е случаен отбор, но Левски е с едни гърди по-напред за класиране за финал. Стадион "Георги Аспарухов" ще бъде пълен. Това ще даде и известно предимство и самочувствие на левскарите в реванша. Не вярвам обаче никой в синия клуб да си мисли, че Левски на 100% си е осигурил място за финала. Лудогорец няма да изпусне титлата, а ще иска да се класира за финал за купата и да спечели трофея. Затова и футболистите от Разград ще излязат пределно мобилизирани на Герена в търсене на победа, която ще ги прати на финал. Тук интригата е далеч по-сериозна от тази в другата полуфинална среща. 

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки