Разтрогнал с ЦСКА 1948: Имах оферти от Септември (Симитли) и Литекс, но ги отказах

"Готвя се с треньор до лятото самостоятелно", обяви Мерт Салимехмед

Разтрогналият през януари с ЦСКА 1948 централен бранител Мерт Салимехмед е готов за ново предизвикателство през лятото, след като взе решение да пропусне пролетния полусезон.

Роденият през 2002 година футболист е юноша на пловдивския Ботев (Пловдив) и към днешна дата е на 100% свободен агент, след като всички бележки са му платени.

Той е висок 187 сантиметра и бе на косъм да подпише със Септември (Симитли) през януари, но не се стигна до сделка, след като бранителят реши да изчака.

„Имах конкретни оферти, но предпочетох да тренирам до лятото индивидуално, защото според мен тогава ще имам повече предложения и по-подходящи за мен. В момента се готвя индивидуално. Тренирам двуразово всеки ден с треньор и мисля, че ще бъда в много добро състояние за началото на лятната подготовка“, заяви бранителят пред колегите от Football24.bg.

„Да, наистина бях в Симитли и хората бяха готови да ми дадат възможност да играя за тях, благодарен съм им за интереса. Същото мога да кажа и за Литекс. Благодарен съм за интереса, но просто не сметнах, че проектите на тези футболни клубове са подходящи за мен“, добави той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки