Майкъла за NOVSPORT: Феновете имат ли 10-15 млн. за ЦСКА

Първо да намерят човек с пари, а после да искат Гриша Ганчев да си ходи

Георги Илиев е бивш футболист на ЦСКА. Бил е селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА. Майкъла коментира и ситуацията в червения лагер, след като агитката от сектор "Г" издигна транспарант срещу Гриша Ганчев и неговото управление. След това феновете излязоха и с декларация срещу ръководството на клуба. 

ЦСКА – Левски

Нищо интересно, различно и запомнящо се не видях в този мач, т.н. дерби. Видях един равностойно слаб мач. Очаква се се повече от Левски. Отборът не показа нищо от това, което игра срещу Лудогорец. И сините ще имат проблеми на реванша с Лудогорец, ако играят по-този начин. Няма как феновете на двата отбора да са доволни, след като втори пореден мач завърша без гол и 0:0. Феновете са тези, които държат будни, живи тези два отбора – Левски и ЦСКА. В ЦСКА не видях лидер да има. Оставах и изненадан от липсата на Георги Йомов. В такава среща той щеше да е много полезен на ЦСКА. Лудогорец отново е шампион и не виждам кой ще ги спре скоро. Лудогорец вече дълги години показва на другите как се прави футбол, ЦСКА и Левски са в списъка с чакащите отбори. Не виждам в следващите пет години как някой друг ще стане шампион. 

Купата на България

Очаквам ЦСКА да се класира за финал за купата на България. Трудно Славия ще направи нещо на реванша на стадион „Българска армия“. Никой обаче в ЦСКА не се задоволява с купата на България. Това е трофей, който едно време никой от нас не го броеше. Ставахме редовно шампиони, играехме за КЕШ. Съперник във финала може да е Лудогорец или Левски, а не е вече сигурно, че тази купа е спечелена. Някой обаче се задоволяват с Купата. Макар, че и тя не е сигурна.

Декларацията на феновете

Привържениците на Левски и ЦСКА са много важни, те са основата на тези два клуба. За управление на един клуб, едно предприятие са нужни пари. Много пари. Дали привържениците могат да издържат даден клуб? Как ще се оправи ЦСКА ли? За какво говорим? Вечно втори, вече шест години второ място. Плакати винаги е имало - и срещу Божков, и срещу другите. Като не искат Гриша Ганчев, да намерят и да предложат някой друг. Не съм убеден, че Цветомир Найденов би дошъл. Ако феновете искат промяна, да търсят варианти. Гриша Ганчев така си управлява, не може да се промени - ръководството е той. Ганчев дава достатъчно пари в ЦСКА, но има напрежение в клуба. През есента ЦСКА играеше добре, но след това нещо стана. Има си ръководство, те да дадат обяснение какво се случи. Има си ръководители.

Бъдещето

Какво ще правят феновете, ако напусне ръководството? Ако феновете имат вариант, окей. Ако нямат вариант за друг, не трябва да предлагат Гриша Ганчев да си ходи. Добър или лош, в момента той вади парите. С тези неща не трябва да се избързва. Първо да намерят човек с пари, с 10-15 милиона за бюджет, тогава да мислят за махане на ръководството. Месец март трябва да започнем да строим стадиона, никой не спира проекта - държава, община, зелени, никой. Спокойно може да се направи един стадион за 22 000 зрители, в "чашата" може да стане един прекрасен стадион за 80 милиона лева

Още от Коментари

В три поредни мача българският тим бе ощетен от съдиите

"Червените" имат всички шансове да отстранят Сейнт Патрикс

Той ще наруши Закона за спорта, ако организира алтернативно футболно първенство

"Сините" имат уникалния шанс за голям пробив в Европа

„Много е хубаво, че повече българи започват като титуляри напоследък“

Мъри Стоилов полека се доближава в митологията на клуба до Гунди

На "Българска армия" имат още много работа

ПАОК не е отбор от най-висока класа, смята натурализираният сърбин

Публиката ще помогне много на стадион "Георги Аспарухов"

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки