Тен Хаг започва днес в Юнайтед, каза за Роналдо

"В клуба трябва да се свърши доста работа", каза той

Тен Хаг започва днес в Юнайтед, каза за Роналдо

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сериозно намекна, че планира да задържи Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд“.

52-годишният специалист ще започне работа в новия си клуб още през тази седмица, за да се ориентира бързо и постави основите на изграждането на успешен тим.

Досега се считаше, че Тен Хаг ще се раздели с Роналдо, но след последния си мач начело на Аякс вчера, той изрази друго мнение.

„В Юнайтед има много добри футболисти и ние трябва да направим така, че те да функционират и като отбор. Що се отнася до Роналдо, той е истински гигант“ заяви Тен Хаг, който ще пропусне турнето на Аякс на Кюрасао и още днес се очаква да пристигне на Острова.

„В клуба трябва да се свърши доста работа. Това важи разбира се за всеки тим, а по това време мениджърите вече мислят за следващия сезон. Трябва да организираме някои неща по отношение на екипа, както и на отбора, което ще направим в следващите дни“ добави наставникът, който ще вземе със себе си досегашния си помощник Мичъл ван дер Гааг, а в екипа му се очаква да влязи и Стив Макларън.

Твърди се, че една от основните му цели ще бъде привличането на Френки де Йонг от Барселона. Самият Роналдо пък каза преди дни, че Тен Хаг е отличен специалист, който обаче трябва да получи време, за да наложи идеите си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки