Тен Хаг започва днес в Юнайтед, каза за Роналдо

"В клуба трябва да се свърши доста работа", каза той

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сериозно намекна, че планира да задържи Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд“.

52-годишният специалист ще започне работа в новия си клуб още през тази седмица, за да се ориентира бързо и постави основите на изграждането на успешен тим.

Досега се считаше, че Тен Хаг ще се раздели с Роналдо, но след последния си мач начело на Аякс вчера, той изрази друго мнение.

„В Юнайтед има много добри футболисти и ние трябва да направим така, че те да функционират и като отбор. Що се отнася до Роналдо, той е истински гигант“ заяви Тен Хаг, който ще пропусне турнето на Аякс на Кюрасао и още днес се очаква да пристигне на Острова.

„В клуба трябва да се свърши доста работа. Това важи разбира се за всеки тим, а по това време мениджърите вече мислят за следващия сезон. Трябва да организираме някои неща по отношение на екипа, както и на отбора, което ще направим в следващите дни“ добави наставникът, който ще вземе със себе си досегашния си помощник Мичъл ван дер Гааг, а в екипа му се очаква да влязи и Стив Макларън.

Твърди се, че една от основните му цели ще бъде привличането на Френки де Йонг от Барселона. Самият Роналдо пък каза преди дни, че Тен Хаг е отличен специалист, който обаче трябва да получи време, за да наложи идеите си.

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки