Илиан Илиев разкри напускащите Черно море (ВИДЕО)

„Играхме за честта си и опитахме да спечелим“, каза треньорът след 0:0 с ЦСКА

„За мача не сме имали притеснения, но бяхме длъжни да го изиграем сериозно.“

Думите са на Илиан Илиев след нулевото равенство между водения от него отбор на Черно море и ЦСКА в последния мач от плейофите в първата шестица на efbet Лига.

„Ние играем за честта си. Опитахме се да спечелим. Отсъстваха основни хора поради различни причини, но не се отрази върху цялостното ни представяне. Младите също се стараха да допринесат за победата. Мисля, че стана добър мач за това, което предразполагаше класирането“, посочи Илиев.

„Ники Златев не е мое откритие. Той си е футболист вече втори сезон е на подготовка с нас. Поне 7-8 човека от школата играха. Някой имат по-добри физически данни и са напред. Радостно е, че през последните години поддържаме ниво като резултати и класиране и вкарваме млади хора, което е целта на клуба“, добави той.

„Сега бяхме в съблекалнята и се сбогувахме с Влатко Дробаров и с Пабло Гарсия. Изпратихме ги нормално. Разделяме се със Сами Ел Анаби и с Юлиус Каспаравичус, а и на Родриго Вилела му изтича договорът. Те със сигурност напускат. Имаме две седмици почивка и на 5 юни започваме подготовка. Можеше още една седмица да се отпусне, но заради Световното първенство трябва да започнем. Централен защитник напуска вътрешен халф, външен ще трябва да намерим. Ще трябва да се подсилим с 3-4 футболисти. Младите футболисти не могат да предложат класата на противниците, с които искаме да се съревноваваме“, каза още Илиан Илиев.

Актуално

18:30 12/08 ЧЕРНО МОРЕ - ПИРИН 1:0
21:00 12/08 ХЕБЪР - СЛАВИЯ 0:3
21:30 12/08 Фрайбург - Борусия Дортмунд

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки