Германия започна лагера в Марбея

Кимих и Ройс пристигнаха с жените и децата

Германия започна лагера в Марбея

Националният отбор на Германия започна подготовката си за мачовете от турнира на УЕФА Лига на Нациите под парещото слънце на лагера им в испанския курорт Марбея, а в същото време селекционерът Ханзи Флик следеше внимателно играчите как работят.

Флик имаше на разположение тази сутрин 16 полеви играчи и трима вратари, а втора тренировка за деня не е предвидена.

Някои играчи, като например Йозуа Кимих – полузащитник на Байерн (Мюнхен), и крилото Марко Ройс от Борусия (Дортмунд), се възползваха от предложението на ръководството и взеха в Марбея жените и децата си.

Тримата футболисти, които участваха на финала в турнира за Купата на Германия – Лукас Клостерман и Бенямин Хенрихс от РБ Лайпциг, както и Нико Шлотербек от Фрайбург, работиха във фитнеса, но с по-лека програма.

Точно преди те да влязат, оттам излязоха Кай Хаверц и Антонио Рюдигер (Челси), както и Карим Адейеми (РБ Залцбург), за които фитнесът имаше по-натоварваща роля.

Единствен днес ще пристигне по-късно след обяд халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган, който получи малко повече свободно време, за да празнува титлата снощи.

Най-голямото предизвикателство пред нас треньорите е да дозираме работата така, че накрая преди мачовете всички да са на най-високо ниво. След такъв дълъг и натоварен сезон, без никаква почивка почти, играчите трябва да се пуснат в Лигата на Нациите и там също трябва да бъдат перфектни.

Това е голямо предизвикателство. Затова тренировките сега ще имат и много по-индивидуален подход, който е изключително важен, каза Флик. Именно и заради това е решено който иска да идва в Марбея с жените, децата и приятелките си.

Германия започва участието си на турнира Лига на Нациите като гост на европейския шампион Италия на 4-и юни, а три дни по-късно приема Англия в Мюнхен. На 11-и гостуват на Унгария преди да приключат на 14-и с домакинство на Италия в Мьонхенгладбах.

Нови проблеми за Тонали и Нюкасъл

Разкриха още залози на халфа

Удар по Почетино преди рестарта

Бранителят получил удар в коляното

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Рома вече реши с кого ще замени Лукаку

Белгиецът почти сигурно няма да бъде откупен от Челси

Наполи бърза да подпише нов договор с Кварацхелия

Грузинецът има контракт до 2027г., но партенопеите искат да го задържат за още по-дълго

Байерн Мюнхен ще плати 12 милиона на Тухел

Баварците ще изплатят обезщетение на специалиста, въпреки раздялата по взаимно съгласие

Неймар говори с Лапорта за завръщане в Барселона

Договорът на Неймар с Ал Хилал е до лятото на 2025г

Интер си хареса звездата на Дженоа

Алберт Гудмундсон се представя отлично този сезон

Де Хеа отново е опция за Реал Мадрид

"Белия балет" ще търси нов вратар за новия сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки