Пулев: Бия Чисора и искам световната титла

Кобрата иска отново да се бори за най-високото място в световния бокс

Кубрат Пулев и Дерек Чисора се изправиха един срещу друг  в първата пресконференция преди реванша им на 9 юли в Лондон в “О2 Арена“. Двамата ще се срещнат за втори път, след като през 2016 Кобрата спечели с 2:1 съдийски гласа в Хамбург.

„Искам да кажа, че уважавам Чисора, защото той винаги приема мачове с трудни съперници като мен и опонентите в предишните му двубои. Той не се страхува от никого. Заради това го уважавам. Аз съм готов, приех този мач, защото съм подготвен. Предишният ми съперник Джери Форест беше със сходен стил. За мен обаче този мач беше като един голям спаринг – Форест не ме нарани, не можеше да направи нещо срещу мен и спечелих лесно. Дерек е труден опонент, имаме история“, започна Кобрата.

„Няколко години след онази победа срещу него се чувствам още по-добър, защото научавам много неща от мачовете си, трупам опит. Имах още един мач за титла срещу Джошуа тук, в Лондон, но не бях добре подготвен заради коронавирус, не бях правил спаринги. Не се бях подготвил добре. Знам, че съм много добър боксьор, технически невероятен, имам всичко.

„В този мач с Джошуа не бях добре подготвен, но това беше само моя грешка. Сега съм здрав, подготвен и съм тук да се бия с моя приятел Дерек. Той е опасен, но ще му покажа отново. Преди предишния мач имаше малко шоу, но боксът затова е интересен. Концентрирам се върху този мач, а след това искам световната титла“, каза Пулев.

Още от Бойни спортове

Страхотно представяне на младите ни бойци

Арсланбек Салимов от Полша ще е съперникът на нашия талант

Двамата си размениха сериозни закани преди мача на 9-ти юли

Боян Йотов завърши пети в Баня Лука

Ако ме искате отново, това ще ви струва много

„И да помага на обществото…“

През септември 2021 година украинецът отне всички пояси на Ей Джей

Британецът търси реванш от родния боксьор

113 младежи и 17 жени от различни клубове на страната ще вземат участие

Актуално

13:10 28/06 Димитров - Джонсън 6:4; 2:5 - отказване на Гришо
18:00 27/06 ЦСКА – Сепси 0:4
20:00 26/06 БЪЛГАРИЯ - Бразилия 21:25; 19:25; 22:25

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки