ШОКИРАЩО: Берое може да напусне първенството

Вижте причината

Шокиращо признание направи треньорът на Берое Петър Хубчев. Той обяви, че отборът може да не стартира първенството заради липсата на достатъчен брой футболисти. Хубчев говори пред клубната телевизия след победата с 2:1 над Спартак Плевен в контрола.

„Контролата е първа за нас, ние започнахме късно подготовката и търсихме съвсем различни неща от тази среща. Не търсихме резултат. Доволен съм от старанието на всички не само в срещата, но и на този лагер. Ние имаме други големи проблеми, които се надявам да решим в следващите дни“, каза Хубчев минути след края на мача.

„Надявам се да продължаваме да работим сериозно. Не искам да казвам големи думи, имаме 8-10 човека на по 16-17 години. Много е трудно, ако трябва да бъдем реалисти, с тези млади футболисти да играем в „А“ група. Трябва постепенно да интегрираме един или друг, но на нас ни трябват още хора“, заяви той и допълни: 

„В начален етап е окомплектоването и тук не става въпрос за това, което искат треньорите, а за това, кое е най-добро за клуба, това правим. Ние нямаме необходимата бройка, за да започнем административно първенството, камо ли качество. Това ще е първото нещо, което ще търсим. От друга страна, някои от тези момчета тренират с нас от началото на лагера, други тренират от началото на подготовката в Стара Загора, това е голям шанс за тях. Старанието им е наистина добро. Ако работят така, е въпрос на време да се наложат“, призна Хубчев.

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки