Вихрен стартира лятната подготовка с 27 футболисти

Емил Велев е планирал 6 контроли за отбора

Вихрен стартира лятната подготовка с 27 футболисти

В понеделник след обяд старши треньорът на Вихрен Емил Велев – Кокъла изведе 27 футболисти на терена на градския стадион за първото занимание от първия етап на лятната подготовка за новото първенство на ЮЗ трета лига.

От досегашните футболисти  не са вече на негово разположение Веселин Минев и Димитър Макриев. Не се появи и вратаря Иван Топалов, като засега за него не е ясно дали ще продължи и за в бъдеще в отбора на Вихрен ИЛИ ще приеме оферта от друг клуб.

Новите футболисти, които облякоха тренировъчния екип на Вихрен, са :

Вратаря Абди Абдиков-за последно играл в Пирин Гоце Делчев;

Боян Загорски-също вратар от ДЮЩ на Левски София;

Полевите играчи Божидар Йотов от ДЮШ на Левски, Симеон Иванов-Матераци от Балкан Ботевград, Слави Андонов-от ДЮШ на Пирин Благоевград, Васил Туджаров от ДЮШ на Пирин, за последно играл в третодивизионен отбор  в Швейцария, Алекс Минев-син на известния български футболист, преминал през много отбори Йордан Минев-за последно в Хебър Пазарджик, Виктор Ергин-от ФК Кюстендил, Руслан Иванов-от ФК Кюстендил, Сотир Илиев-от с.Самуилово, общ.Петрич, за последно играл в Чавдар Етрополе.

Старши треньорът Емил Велев е планирал общо 6 контролни мача за натоварване на наличните футболисти по време на лятната подготовка, както следва:

На 2 юли  срещу Славия-2;

На 8 юли срещу ЦСка-2;

На 13 юли срещу Банско;

На 16 юли срещу Рилски спортист Самоков;

Търсят се противници за последните две контроли.

До петък Емил Велев ще проведе общо 7 тренировки. В събота футболистите на Вихрен ще отпътуват за първия контролен мач срещу дубъла на Славия в София.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки