Иван Турицов е оптимист за ЦСКА, въпреки провалите в Австрия (ВИДЕО)

Вижте подробности

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов разкри, че играчите харесват тренировките на треньора Саша Илич. Той говори пред медиите след прибирането на "червените" от подготвителния лагер, провел се в Австрия.

"Не постигнахме резултатите, които очаквахме, но това бяха приятелски срещи. Проведохме добра подготовка, аз се присъединих по-късно, но се чувствам добре. През целия лагер натоварванията бяха много големи и имаме време да се подготвим за старта на първенството.

Не съм работил много със Саша Илич, но за краткото време, което бях там, идеите му пасват на отбора. Играхме контроли и бяхме на подготовка, която ни измори. Няма да има нищо общо първенството и резултатите ни с тези минали мачове.

Не сме коментирали нищо за Европа, надявам се да тръгнем добре в първенството, има време. Надявам се да сме конкурентни на Лудогорец и ми се иска тази година да ни е по-успешна. Ние трябва да изпълняваме изискванията на треньора, не мислим за трансфери. След зимата все едно отборът тръгна надолу, искам това да се промени и вече да не се повтаря, тъй като и с националния, и с клубния тим преживях тежки мигове", каза Турицов.

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки