Полковника: В ММС бръкнаха с големия черпак в парите

Вижте коментара му

Полковника: В ММС бръкнаха с големия черпак в парите

Известният футболен мениджър и деятел Петьо Костадинов - Полковника публикува гневен коментар в сайта Prosport.bg. В него той коментира последните действия в ММС. Ето какво пише той: "Чета с отвращение за заповед в Министерството на младежта и спорта на субект с многопосочно свалено доверие. Сигурен съм, че ще бъде потърсена отговорност за това посегателство върху публичните пари. Ще го дам много накъсо: 

1. Бил съм консултант на няколко проекта за изграждане на терени и площадки, които ми дават повод да ви тресна засега на думи! Току-що се консултирах и с най-добрите в тази държава от този бранш, за да актуализирам познанията си с около 400 дни;

2. Министерството по твое време, неуважаеми, е плащало трите площадки в Бяла, Щръклево и Борово. Русенско. Безупречно изпъленни с осветление в Бяла и повече от изискуемото по проекта до лента. Лента рязана предизборно от Кралев. Всяко от тези игрища е струвало по 151 000 и малко с ДДС (информацията ми е безупречна и от извора). През януари в Мировяне беше пуснато същото игрище - 40х20 метра,  за 122 000 с ДДС;

3. Знам със сигурност, че към този момент изпълнението, не и проектирането от около и под 4000 лева, е поскъпнало с около 30 процента;


4. Ха сега се напъни и ми изкарай, умнико, такава КСС за всеки почти половин милион публични средства, за обекти, които струват с мажоретките под 200 000 лева. И много под 200!

5.  Село Токачка. Община Крумовград. С уважение към хората му там. Цитирам днешната заповед: "479 066 лв. са отпуснати за ремонт и модернизация на съществуващо спортно игрище в двора на ОУ "П. К. Яворов", с. Токачка, община Крумовград. Предвижда се изграждане и оборудване на мултифункционално игрище и разчертаване на спортна маркировка за различни видове спорт, подмяна на ограда, портал и метални стълбове. "

ДЕБЕЛИЯТ ПРЪТ! Село Токачка, според преброяване към 15 март 2022 година е от 277 жители. Според други източници под 250. ОУ "П. К. Яворов" е основно с (присъединена) група в детска градина с общинско финансиране. Учебни смени: една смяна - само сутрин.  Випускът на подготвителната група преди 27 дни, на 2 юни, ...  е 8 деца. Мога да препоръчам изпълнител, който ще го изпълни с проектирането преко сили до 200 000 лева.

Неестествено голямата за нуждите на селото сграда е била санирана точно преди година за малко над 305 000 лева с ДДС. Чат ли си, крадливо племе?

ИДВАТ ИЗБОРИ! НО НИКОЙ, НИКОГА, НЕ Е ПОСЯГАЛ ТАКА БЕЗОЧЛИВО НА ПУБЛИЧНИТЕ СРЕДСТВА.

Министър Глушков пожела успех на участниците на ЕК по кикбокс в Пловдив

„Поздравявам организаторите на това престижно спортно събитие за професионализма“

Двама директори в БФС на престижен семинар на ФИФА

Кирил Котев и Лъчезар Димов ще представят България в Ирландия

Ръководството на БФС проведе среща с клубовете от юношеските групи

Вижте подробности

Предложиха Глушков за служебен министър на младежта и спорта

Вижте подробности

В Белград: Карамаринов се срещна с президента на Сърбия

Вижте подробности

Кралев посочи виновника за нереализираните физкултурни салони

Ето какво разкри той

Всички се обединиха срещу ПП/ДБ заради некадърната стратегия за спорта

Вижте подробности

Във Франция: Службите са готови да гарантират сигурността на Олимпийските игри

Вижте какво заяви вътрешният министър на страната Жералд Дарманен

Огромно признание за българския тенис!

Президентът на ITF връчи награда на България за развитието на детско-юношеския тенис

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки