Моци е сигурен, че Лудогорец ще играе в групите на Шампионска лига

Ето какво каза той

Моци е сигурен, че Лудогорец ще играе в групите на Шампионска лига

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви пред БНТ, че класирането в групите на Шампионска лига е една реалистична и постижима цел.

Бившият защитник на „орлите“ очаква труден мач срещу черногорския шампион Сутиеска в първия предварителен кръг на Шампионската лига.

„Лудогорец е фаворит на хартия, но знаем, че ни чака труден мач. Сигурен съм, че във вторник ще сме подготвени за този мач. Отборът на Сутиеска е добър. Нашите треньори гледаха един техен мач на живо. Не са лесен съперник. Реална цел е на Лудогорец да влезне в групите на Шампионска лига. Миналата година бяхме близо. Нашите момчета са същите, имаме и нови футболисти, които са на добро ниво“, коментира Моци в интервю за предаването „Арена спорт“.

Според него ФК ЦСКА 1948 ще се намеси в борбата за титлата през новия сезон, редом с отборите на Левски и ЦСКА.

„Левски изгради добър отбор с един добър треньор. ЦСКА има вътрешни проблеми от края на миналия сезон. Аз очаквам битка за титлата между Лудогорец, Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948. Анте Шимунджа стана шампион с над 20 точки преднина. Ръководството е доволно от работата му. Надяваме се отборът да става по-добър от мач на мач“, допълни той.

Румънецът коментира и спрягания за нов селекционер на националния отбор по футбол – сърбина Младен Кръстаич, изтъквайки, че е чувал добри неща за него.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки