Монтана не успя да картотекира Пройчев за мача с Витоша

Вижте и групата на тима

В Монтана не успяха да картотекират в БФС новото попълнение Димитър Пройчев и той остана извън групата за домакинската среща с Витоша (Бистрица). Старши треньорът Антони Здравков няма да може да разчита още на Борислав Дамянов и Даниел Пехливанов. Двамата се възстановяват от операции на коляното, като Пехливанов се очаква да започне трениировка в началото на август, а Дамянов чак през септември. 

"Трябва да вземем това, което изпуснахме на старта на новия сезон", заяви наставникът на монтанци. В първия кръг Монтана бе надигран на стадион "Огоста" от Етър с 0:1.

Групата на Монтана за мача с Витоша (Бистрица):

Вратари: Петър Л. Петров, Димитър Тодоров; 

Защитници: Иван Михов, Димитър Буров, Даниел Стоянов, Мартин Сандов, Мишо Минков, Иван-Йоанис Атанатос; 

Полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Емануил Личев, Сергей Георгиев, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Румен Георгиев, Тони Иванов.

В Монтана не успяха да картотекират в БФС новото попълнение Димитър Пройчев и той остана извън групата за домакинската среща с Витоша (Бистрица). Старши треньорът Антони Здравков няма да може да разчита още на Борислав Дамянов и Даниел Пехливанов. Двамата се възстановяват от операции на коляното, като Пехливанов се очаква да започне трениировка в началото на август, а Дамянов чак през септември. 

"Трябва да вземем това, което изпуснахме на старта на новия сезон", заяви наставникът на монтанци. В първия кръг Монтана бе надигран на стадион "Огоста" от Етър с 0:1.

Групата на Монтана за мача с Витоша (Бистрица):

 

Вратари: Петър Л. Петров, Димитър Тодоров; 

Защитници: Иван Михов, Димитър Буров, Даниел Стоянов, Мартин Сандов, Мишо Минков, Иван-Йоанис Атанатос; 

Полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Емануил Личев, Сергей Георгиев, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Румен Георгиев, Тони Иванов.

Актуално

18:00 16/08 Струмска слава - Крумовград 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки