СЕНЗАЦИЯ: Мейуедър и Макгрегър договорили нов мач

Вижте подробности

СЕНЗАЦИЯ: Мейуедър и Макгрегър договорили нов мач

Клойд Мейуедър и Конър Макгрегър са на път да организират втори мач помежду си. Двама от най-известните бойци в историята вече се срещнаха веднъж на ринга – през 2017 г., като Парите спечели боксовия сблъсък със звездата от ММА. Мейуедър, който няма нито една загуба в професионалната си кариера, отдавна се оттегли от спорта, но скоро загатна, че може да се върне за професионален мач, ако му осигурят хонорар от 200 млн. паунда.

Вестник „Сън“ твърди, че Парите и Макгрегър са в напреднали преговори за боя. Смята се, че личните условия са уредени, а според вътрешен човек в преговорите, различията са в броя на рундовете в мача, като ирландецът иска 10 вместо 12.

Боят ще бъде установен на 155 паунда тегло или 70 кг., което означава, че Макгрегър ще трябва да свали доста. В момента ирландеца се възстановява след счупване на крака и макар да поднови тренировки се смята, че тежи около 85 кг.

„Конър ще приеме боя само ако Флойд постави своя непобеден рекорд на масата. Мачът няма да е демонстративен, а официален. Ще бъде с граница 70 кг. Това знаем до момента. Ще бъде последния бой на Флойд на ринга, така че не е за изпускане“, каза човек от обкръжението на Мейуедър пред вестник „Сън“.

„Много близко е до финализиране на договора. Личните условия са уговорени и от двете страни. Ще бъде един последен мач и да, рекорди са заложени. В момента разликите са относно рундовете. Конър иска 10, но съм сигурен, че скоро ще има разбирателство и за това“, допълва източникът.

Според медиите Мейуедър е предложил оферта от 130 млн. паунда (около 157 млн. долара) за реванш срещу Макгрегър. Парите е на 45 г., но „тренира като 30-годишен“. Очаква се боят да е идния март в Саудитска Арабия. Миналият месец имаше слухове, че двамата обмислят бой на стойност 1 млрд. долара.

Легендата от UFC Макгрегър пусна в Инстаграм снимка от мача през 2017 г. между двамата с надпис „приемам“.

Първият мач между двамата бе в Лас Вегас и се превърна във втория най-платен двубой в историята с над 4 млн. зрители, които платиха да го гледат. Мейуедър спечели с технически нокаут в 10-и рунд и заработи 250 млн. паунда от срещата. Макгрегър получи около 150 млн. Парите има 50 мача в кариерата си и 50 победи. 

Кобрата: Ще направим боксов спектакъл

Кубрат е в най-добрата си форма, каза треньорът Ули Вегнер

Съперникът на Тервел се закани да го бие

Чакани здрав сблъсък, каза по-малкият брат Пулев

Кубрат Пулев все пак ще се бие за световната титла!

Вижте кога

Олимпийска медалистка от Иран ще се бие за България в Париж

Вижте коя е тя

Багата се завръща в ММА, влиза в битка за 1 млн. долара

В Сан Антонио ще се бие и Дакота Дичева

Тервел уверен: В добра форма съм

Всеки един от нас пише някаква история, призна боксьорът

Кобрата: Правя и невъзможното мачът с Чар да е у нас

Искахме да представим и България по най-хубавия начин, обяви боксьорът

Хавиер Ибанес ще боксира за титлата в Нощта на шампионите на ИБА

Българският национал ще се изправи срещу местната звезда Хосе Килес в „Мадрид Арена“

Пълен комплект медали от ЕК за Надие Жаафар

След сребро на турнира по джудо за кадетки в Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки