В Челси се хванаха за главите, никой не ще ненужните им играчи

Отборът се опитва да разкара няколко от тях

В Челси се хванаха за главите, никой не ще ненужните им играчи

Отборът на Челси удря на камък с опитите си да се раздели с някои от играчите, които не влизат в плановете на мениджъра Томас Тухел за новия сезон. В същото време въпросните футболисти взимат доста сериозни заплати, които натоварват бюджета на клуба. Идеята на „сините“ е парите от техните продажби да бъдат вложени в някои от бъдещите си трансфери, пише „The Telegraph“.

До този момент Челси привлече Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити и Калиду Кулибали от Наполи, но Тухел се надява скоро да бъдат взети поне още 2-3 нови попълнения. Неуспешната продажба на въпросните играчи обаче бави следващите сделки.

Според информациите нарочените за гонене от „Стамфорд Бридж“ са Миши Батшуай, Рос Баркли, Тимо Вернер, Кепа Арисабалага, Маланг Сар, Кенеди и други. Общата сума на заплатите им е около 700 хиляди паунда на седмица.

Смята се, че именно високите заплати на въпросните играчи карат потенциалните купувачи да се дистанциарт. Към играчи като Вернер и Кепа има интерес, но засега все още няма договорка за тяхната продажба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки