Fibank стартира десетото юбилейно издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

Акцент ще бъде потенциалът на компаниите да се развиват в ситуацията на глобална криза

Fibank стартира десетото юбилейно издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“

За десета поредна година авторитетният бизнес конкурс „Най-добра българска фирма на годината“ ще отличи най-успешните български компании по инициатива на Fibank (Първа инвестиционна банка).

Мисията на проекта е да насочи общественото внимание към добрите бизнес примери и да докаже, че в България има успешни компании на световно ниво.

Надпреварата е дългосрочна и устойчива, амбицията на организаторите е да популяризират и подкрепят българските фирми в тяхната конкурентоспособност и иновативност.

Акцент в десетото юбилейно издание ще бъде потенциалът на компаниите да се развиват в предизвикателната среда на глобална криза и да се справят с последиците от пандемията от COVID 19, политическата нестабилност, високата инфлация, дефицита на суровини и покачващите се цени на горивата.

Експертно жури ще отличи компаниите, които са със стабилен растеж, показват възможности за справяне в криза и в силно конкурентна среда, имат капацитет за навлизане на нови пазари, развиват успешни стратегии и прогресивни бизнес идеи и успяват да наложат своята търговска марка.
Задължително условие за участие е компаниите да имат български капитал, български мениджмънт и да представляват български бранд.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас: г-н Чавдар Златев – изпълнителен директор и член на УС на Fibank; финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев – председател на „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес“; г-жа Венелина Гочева – собственик и управител на Медийна група България и г-жа Ваня Манова - регионален мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Интересът към престижния конкурс е трайно висок – в последното издание се включиха близо 300 фирми. Категориите, в които компаниите се състезават, са: „Микро и малка фирма“, „Средна и голяма фирма“ и наградата за женско предприемачество „Най-успешна българка в бизнеса“. Всяка година чрез онлайн гласуване се присъжда и специалното отличие „Фирма на публиката“.

Фирмите, които искат да премерят сили в надпреварата, е необходимо да попълнят кратък електронен въпросник. Той може да бъде намерен на сайта на конкурса - http://naidobrafirma.bg/Questionnaire/.

Заявки за участие ще се приемат до 10 септември 2022 г.

Представители на БФС взеха участие в престижен семинар на ФИФА

Вижте подробности

СКАНДАЛ! Терзиев опитва да отмъкне имоти от спортното министерство

От ММС не знаят, че им взимат стадионите "Септември" и "Юнак"

БФС се присъедини към поздравленията за юбилея на Етър

Централта поздрави цялото футболно семейство на Велико Търново

Министър Глушков награди участниците в експедицията Еверест’84

Преди 4 десетилетия върхът е изкачен от българския алпинист Христо Проданов

Министър Глушков пожела успех на участниците на ЕК по кикбокс в Пловдив

„Поздравявам организаторите на това престижно спортно събитие за професионализма“

Двама директори в БФС на престижен семинар на ФИФА

Кирил Котев и Лъчезар Димов ще представят България в Ирландия

Ръководството на БФС проведе среща с клубовете от юношеските групи

Вижте подробности

Предложиха Глушков за служебен министър на младежта и спорта

Вижте подробности

В Белград: Карамаринов се срещна с президента на Сърбия

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки