ОБЗОР: Саутхемптън "ухапа" Тотнъм и си го получи (РЕЗУЛТАТИ)

"Шпорите" разбиха с 4:1 "светците" на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм"

ОБЗОР: Саутхемптън "ухапа" Тотнъм и си го получи (РЕЗУЛТАТИ)

Тотнъм започна сезона във Висшата лига по перфектен начин. „Шпорите“ разпиляха гостуващия Саутхемптън с 4:1 и дадоха сериозна заявка за атака на челната четворка.

„Светците“ изненадващо излязоха напред в резултата в 12-ата минута, когато Джеймс Уорд-Праус се ориентира добре и от границата на наказателното поле с удар от движение не остави шансове на Юго Лорис.

 

Радостта за Саутхемптън бе кратка. В 21-ата минута Деян Кулушевски центрира към Раян Сесеньон, който бе добре позициониран на втора греда и с майсторски удар изравни резултата.

Десет минути по-късно Спърс достигна до пълен обрат, след като Хюн-мин Сон демонстрира страхотната си техника, центрира добре към Ерик Дайър, който насочи топката в мрежата на гостите.

В 61-ата минута Мохамед Салису опита да изчисти топката, но за негово съжаление не се справи и я прати в собствената си мрежа.

Само две минути по-късно Деян Кулушевски достигна до добра топка от Емерсон, като с техничен удар преодоля вратаря и прати топката в мрежата на Саутхемптън за четвърти път.


Всички резултати днес:

Фулъм - Ливърпул 2:2
Тотнъм - Саутхемптън 4:1
Борнемут - Астън Вила 2:0
Лийдс - Уулвс 2:1
Нюкасъл - Нотингам 2:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки