РАЗКРИТИЕ: УЕФА готви тежък удар за ЦСКА

Вижте подробности

РАЗКРИТИЕ: УЕФА готви тежък удар за ЦСКА

ЦСКА може да понесе тежък удар от УЕФА в дните преди първия мач от плейофите на Лига на конференциите срещу швейцарския Базел. Очаква се в евроцентралата да бъдат разгледани двата инцидента от двубоя със Сейнт Патрикс в четвъртък, спечелен от "армейците" с 2:0.

Тогава, непосредствено след последния съдийски сигнал се стигна до масов бой на терена, като Брадли де Нойер получи червен картон. Той със сигурност ще бъде наказан поне за 3 мача и няма да играе срещу Базел. По-притеснителното е, обаче, ако Дисциплинарната комисия получи доклад от делегата на мача с искане за допълнителни санкции на футболисти, участвали в мелето. Дали има такъв доклад вероятно ще стане ясно утре, когато е първият работен ден за седмицата в Нион.

ЦСКА е заплашен с наказание и заради расизъм, след като от ръководството на Сейнт Патрикс пуснаха официална жалба в УЕФА. Тя е подкрепена, по думите на хората от ирландския клуб, с доказателства за провинението от страна на "червените" фенове, които подкрепя отбора си от трибуните. 

Лошото е, че "червените" вече са санкционирани заради прояви на феновете си в минали години и дори сектор "Г" бе затворен за двубоя със Сейнт Патрикс. Затова евентуално решение за проява на расизъм ще се счита за рецидив и може да доведе до игра на празни трибуни. Надеждата на всички в ЦСКА е УЕФА да изиска допълнителни данни и да не наложи наказание за мача в четвъртък. А също така в евроцентралата е най-добре да не обръщат внимание на доносите от Сейнт Патрикс...

В същото време букмейкърът INBET счита Базел за фаворит при гостуването на ЦСКА. Залози за "двойка" се приемат при коефициент 2,31. Равенството е оценено с 3,27, а евентуален успех на българския тим с 3,02. 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки