Виталий Кличко се развежда след 25 години брак

Вижте подробности

Виталий Кличко се развежда след 25 години брак
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Виталий Кличко, който сега е кмет на Киев, обяви, че се развежда със съпругата си Наталия след 25 години брак. 
 
"Не е тайна, че от много години живеем не само в различни градове, но и в различни държави. И решихме да го формализираме. Все още сме в добри отношения, уважаваме се, децата вече са възрастни, а животът продължава", призна Кличко и добави, че разводът е "желание и на двете страни".
 
Според изданието „Страна“ те не са заедно от дълго време. Наталия живее сама в огромно семейно имение в престижен квартал на Хамбург и се появява в столицата на Украйна само в деня на гласуването или на значими обществени събития.
 
Виталий и Наталия се ожениха през април 1997 година и тази година отпразнуваха сребърната си сватба - 25 години заедно. Двамата имат три деца - Егор-Даниел (22 години), Елизабет-Виктория (19 години) и Максим (17 години). Те следват висше образование в Англия и идват на гости на майка си само през ваканцията.
 
Напоследък Наталия стана по-активна в социалните мрежи. Преди войната тя показва безгрижното си ежедневие: много истории за готвене и снимки от йога и медитация. Но след 24 февруари започна да пише за участието си в различни благотворителни събития в подкрепа на Украйна. Тя действа като посланик на добра воля или събира пари като певица в помощ на страната си. Наталия дава много интервюта за немски телевизионни канали и участва в токшоута.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки