Загорчич: Очаквахме тежък мач, но не и лош терен

Специалистът остана доволен от успеха на Славия над Ботев (Враца)

Наставникът на Славия, Златомир Загорчич, остана доволен от себераздаването и постигнатата победа с 2:1 срещу Ботев Враца. 

„Очаквахме тежък мач срещу Враца, но не очаквахме лошия терен. Доволен съм от желанието през първото полувреме. През второто полувреме вкарахме и втори гол, но се прибрахме и Ботев ни натискаше, като така можеше да ни отбележат. Доволен съм от резултата, като и на момчетата им беше трудно като за първи домакински мач. Има някои неща за изглаждане, главно през второто полувреме“, започна специалистът.

„Преди гола имаше две ситуации, в които защитниците подцениха ситуациите и след това падна концентрацията при ъгловия удар. Говорихме за това на полувремето и се надявам да не правим подобни грешки“.

„Ние ще гледаме да печелим всеки мач, накрая ще видим докъде ще стигнем. За съжаление в момента нямаме добри условия за тренировка, за да се развиваме. Надявам се лека-полека да показваме повече добрите си аспекти. Явно през този сезон само ще гостуваме, а догодина само на нашия стадион ще играем“, завърши Загорчич“.  

Още от Славия

Той е почувствал болки в бедрото

Соарес обаче се завръща

"Те вкараха гол повече от нас, за това ни победиха", отсече треньорът на Славия

Шампионите остават на точка от ЦСКА

Треньорът на Славия бе доволен от класирането на 1/4-финалите за Купата на България

Президентът на Славия бе на седмото небе

"Белите" се справиха с "канарчетата"

Треньорът на Славия призна, че в отбора му има умора

Двата тима не излъчиха победител

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки