Двама родни съдии с наряди в Шампионската лига по футзал

Калоян Кирилов и Иво Ценов с нова висока оценка от УЕФА

Двама родни съдии с наряди в Шампионската лига по футзал
За поредна година съдийската комисия на УЕФА гласува голямо доверие на българските рефери по футзал. Наряди за предварителните срещи в започващия нов сезон в Шампионска лига в тази разновидност на футбола получиха международните съдии Калоян Кирилов и  Иво Ценов.
 
Кирилов, който е от Варна, ще ръководи срещите в столицата на Черна гора - Подгорица. Там от утре си дават среща четири отбора, които ще се борят за едно място - Исбьорнин (Исландия), Динамо Кампуксен (Финландия), Енкамп (Андора) и домакините от Титоград (Черна гора).
 
Иво Ценов, който е от съдийската комисия на София, ще бъде арбитър в  Ереван (Армения). Там играят Лондон Елвесия (Англия), Петро В (Латвия), Европа Пойнт (Гибралтар) и домакините от ФК Ереван. И в тази група С напред продължава само победителят.
 
Минитурнирите ще се проведат от 24-ти до 27-ми август под егидата на УЕФА. Най-опитният ни съдия по футзал Траян Енчев ще ръководи срещи от европейско първенство U19 в Испания от 01 до 10 септември.
 
В подобен поток е и българският шампион Амиго-Северозапад, който също започва утре. В залата във Винер Нойщат ташият тим излиза срещу Гентофте (Дания).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки