Турицов: Трябва да играем умно и да не правим глупости

"Със сигурност има напрежение", каза той

Турицов: Трябва да играем умно и да не правим глупости

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори преди заминаването на тима за реванша срещу Базел. Той коментира предстоящия мач и заяви, че „армейците“ трябва да играят умно и да не правят глупости, така че да запазят аванса си от 1:0 след първия мач и да влязат в групите на Лигата на конференциите.

Мисля, че ще отпътуваме с добро настроение. Трябва да играем умно, победихме първия мач и не трябва да правим глупости. Базел ще иска да ни победи с повече от гол разлика. Важно да сме концентрирани през целия мач и да не допускаме грешки“, каза Турицов.

„Със сигурност има напрежение, но мисля, че натрупахме голям опит в евротурнирте и това може да ни помогне да се представим добре утре“, добави той.

„Не смятам, че само първите 20 минути ще са тежки. Отборът на Базел е доста стойностен и през целия мач ще е доста трудно. Със сигурност ще е по-трудна тази стъпка, защото сме гости. Пред своите фенове Базел ще иска да докаже, че заслужава да продължи. Силно се надявам ние да се върнем щастливи“.

„Ще се раздадем на макс, ще се опитаме да влезем в групите. Не мога да обещая на феновете, че ще спечелим и ще продължим, но ще направим всичко възможно“, каза още бранителят.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки