Станимир Стоилов: Конкуренцията в Левски е много крехка

"Знам нашите възможности и внимавам с обещанията", заяви той

Наставникът на Левски Станимир Стоилов призна, че е доволен след днешния успех с 2:0 над Арда (Кърджали). 

 "Доволен съм как отборът влезе в мача. Имахме контрол върху ситуацията. Имаше желание във футболистите. Продължаваме да изпитваме затруднения в точността на завършващия удар. През второто полувреме поотпуснахме контрола на топката, но нямаше ситуации пред нашата врата. С оглед мача в четвъртък отборът изглеждаше добре физически. На фона на тежката седмица съм доволен. При нас всички футболисти могат да бележат голове. При нас нещата можем да ги решим с работа и търпение. Това са играчите, с които ще работим до Нова година. Радвам се, че Краев напредва. Тренира доста играта си с глава и затова напредва момчето."

"Търпеливо работим с младите играчи и се опитваме да ги развиваме. Имаме изключително млад отбор, който трябва да развиваме. Знам нашите възможности и затова съм много внимателен с обещанията. Ивелин днес изглеждаше добре. Беше по-свеж от другите футболисти с оглед това, че не започна мача срещу Лудогорец. Успяхме да съхраним и Георги Миланов. Сега е много крехка конкуренцията в Левски". 

"Факт е, че декември имахме 0 лева оферти за някого. Оттогава нещата се подобриха и Левски в момента отказва оферти за милиони. Имам много играчи - 15 са. На този етап няма конкретна оферта".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки