Спалети: Не сме им давали урок

"Утре на тренировка трябва да покажем същото", напомни той на играчите си

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети коментира гръмката победа с 4:1 срещу Ливърпул. Той беше изключително доволен от видяното и се надява футболистите му да продължат в същия дух.

„Това бе важен резултат. Трябва да оценяваш постигнатото като гледаш опонента срещу себе си, а в този случай това е Ливърпул, така че това е резултат, който ще влезе в новините. За мен важното е да играем футбол, независимо срещу кого се изправяме. Трябва да го правим постоянно, без прекъсване. Това ще покаже до какво ниво сме стигнали", заяви Спалети.

 

„Никога не трябва да се задоволяваме с равенство, никога не трябва да поставяш ограничения пред играчите си, защото винаги може да се намерят решения. Нищо не е невъзможно, когато имаш правилните футболисти“, продължи той.  

„Изиграхме добър мач, но не сме им давали урок, това е твърде самонадеяно. Утре сутрин отново трябва да тренираме добре, това е част от задълженията на всеки, който носи този екип. Утре трябва да можем да направим отново това, което постигнахме днес. Когато се изправяш срещу подобен съперник един детайл може да обърне мача“, каза още наставникът на неаполитанците.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки