В Левски чакат и мнение от Германия за Бари

Нападателят е с тежка травма

В Левски чакат и мнение от Германия за Бари

ВЛевски чакат мнението на специалист от Германия за ествеството на контузията на нападателя Билал Бари. Резултатите от ядрено-магнитния резонанс на мароканеца са изпратени на германски лекар, който трябва да даде своята препоръка за лечението на футболиста.

Едва след това на "Герена" ще имат яснота от сериозността на контузията и срока за възстановяване на 24-годишния таран. 

Бари се контузи по време на тренировка преди гостуването на Локомотив София (2:3). Опасенията са, че нападателят може да е скъсал връзки, което ще наложи оперативна намеса. 

"Направихме магнитен резонанс на Билал Бари, очакваме резултатите. Не съм оптимистично настроен. Струпаха ни се доста неща, но трябва да ги решаваме. За съжаление се получиха травми на важни играчи", каза Станимир Стоилов след мача в "Надежда". 

Във въпросната среща контузия получи Ноа Сонко Сундберг. Очакванията са той да бъде извън игра поне един месец. Друг от контузените - Жереми Петрис, е на път да се завърне към нормален тренировъчен процес. Той страдаше от разтежение в бедрото и не игра в последните два мача на отбора. Очаква се да е на линия за дербито с ЦСКА. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки