Малдини: Челси отправи само запитване за Леао, но им отказахме веднага

Пред тима на Милан не е стояла перспектива да се раздели със звездата си

Малдини: Челси отправи само запитване за Леао, но им отказахме веднага

Звездата на Милан Рафаел Леао отново бе главно действащо лице за „росонерите“ при победата с 3:1 над Динамо Загреб. Португалецът спечели дузпата за първия гол и даде асистенция за втория. В последните месеци доста се шуми около новия договор на техничаря, а сега техническият директор на италианския шампион – Паоло Малдини, също коментира сагата.

"Неговият контракт е тема, върху която работим от много месеци. Рафа знае, че за да стане още по-силен, най-доброто решение е да остане с нас. Ние сме млад отбор, който се развива. Той има да учи още много неща. Ако в последствие достигне по-високо ниво от това на Милан, смятам за нормално да напусне. Ние обаче имаме намерение да постигнем големи неща и да растем заедно с него", започна Малдини.

"Всеки нов договор може да бъде по-сложен или по-лесен. Желанието на играчите e от съществено значение, защото желание от страна на клуба е налице".

"Не сме получавали официална писмена оферта от Челси. Да, формално запитване имаше, но ние незабавно го отхвърлихме", разкри легендарният бранител.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки