Росен Барчовски: ЦСКА ще се развива, има голям потенциал

Вижте мнението на треньора на "червените"

Росен Барчовски: ЦСКА ще се развива, има голям потенциал

Отборът на ЦСКА навлиза в най-важната фаза от своята подготовка преди завръщането си в НБЛ. Баскетболистите на Росен Барчовски се готвят двуразово, като сутрин работят във фитнеса за физическата си подготовка, а следобедните сесии са баскетболни. В края на тази седмица започват и контролните срещи, като първия мач е в петък срещу шампиона "Балкан" в Пловдив.

Снимка 588332

"Когато се завърнах в София от Европейското първенство заварих един много ентусиазиран отбор на ЦСКА с огромно желание за развитие. Момчетата тренират много отдадено, ще видим как ще стоим в мачовете" каза старши треньорът Росен Барчовски пред Топспорт.

Настроението в отбора е добро, младите и опитните създават отличен колектив, като всички състезатели отделят време извън официалните тренировки, в което работят допълнително за усъвършенстване на различни елементи от играта си. В редиците на "червените" са убедени, че времето работи за тях и с всеки изминал ден отборът се доближава до облика, който трябва да има.
Снимка 588334

"Всички ще искат да се докажат срещу нас и това е нормално. ЦСКА винаги е голямо предизвикателство за всеки опонент" добави националът Андрей Иванов.

Обнадеждаваща е информацията, че още в първите минути след старта на кампанията по продажби на абонаментни карти за новия сезон дойдоха и първите заявки за годишни пропуски. Ръководството на ЦСКА предвиди издаването на 200 сезонни карти, а останалите места ще се продават с билети преди всеки мач. Подкрепата от трибуните е изключително важна от самото начало на шампионата, убедени са "армейците".

"Истината е, че нашите привърженици чакаха твърде много това завръщане в НБЛ и затова интересът е голям. Благодарение на генералния ни спонсор efbet ЦСКА не само се завърна в професионалния баскетбол, но и има силен отбор, готов да се пребори с всеки съперник", обясни членът на УС на "Армейците" Александър Чакмаков.

Берое е на победа от титлата (ВИДЕО)

След втори успех над Монтана 2003

ОБЗОР: Балкан би Черноморец с точка разлика (ВИДЕО)

Победи за Спартак Плевен, Левски и Академик в НБЛ – резултати и класиране

Баскетболистките на Рилски спортист с бронзови медали

След като разбиха Локомотив София с 90:45

ОБЗОР: Берое удари Монтана на старта в битката за титлата при жените

Рилски спортист дръпна на Локо Сф в спора за третото място

Филаделфия преодоля Маями, Хийт ще спори с Булс за място в плейофите

Ембийд се завърна за 76-ърс

НБА легенда каза "край"

Вижте кой е той

Павлин Иванов продължава битката в бъскетболните плейофи на Румъния

Вижте подробности

Мечтата на Сакраменто е жива, "кралете" биха почти без Везенков (ВИДЕО)

Кошмар очаква тима на българина

Историческо! Първи испански треньор в НБА

Жорди Фернандес ще поеме Бруклин Нетс

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки