Илич връща Вион на десния бек срещу Пирин

Причината за това са кадровите проблеми на тима

Илич връща Вион на десния бек срещу Пирин

Освен с минорното настроение след загубата от Левски, в ЦСКА ще трябва да решават и нелек кадрови проблем при подновяването на шампионата. "Червените" на практика останаха без десен бек за домакинството на Пирин на 3-ти октомври, понеделник от 17:30 часа.

Както се очакваше, Дисциплинарната комисия към БФС наказа Иван Турицов за два мача след червения му картон в последната минута на Вечното дерби. Националът удари с лакът Уелтън и освен мача с благоевградчани, ще пропусне и дербито с Лудогорец в Разград на 10-ти октомври. Утежняващо обстоятелство за ЦСКА в случая обаче е контузията на Асен Дончев, който е алтернатива за десния фланг на отбраната. 

Дончев получи травма в коляното в края на мача със Славия преди 10 дни, а впоследствие снимката от ядрено-магнитния му резонанс бе изпратена в клиника във Валенсия, където испанските лекари ще уточнят как да бъде проведено лечението му. Младокът се възстановява, но все още не е ясно дали ще е готов за Пирин.

Така срещу "орлетата" е твърде вероятно Саша Илич да върне Тибо Вион към изконната му позиция - десен бек. От миналия сезон насам французинът действа като дефанзивен халф, но сега ще се наложат рокади.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки