Хебър също се пробва за Херо

Специалистът обаче е изтъкнал, че има споразумение със Спартак Варна

Хебър също се пробва за Херо

След решението на кмета на Пазарджик да изчисти италианците от управлението на Хебър, от клуба вече са се заели с търсенето на солидна фигура, която да поеме цялата спортна власт. Председателят на УС Елизар Спасов потвърди това, а първият потърсен е бил Димитър Димитров - Херо, разкри "Мач Телераф".

Херо обаче за момента е отклонил предложението и е признал, че вече е поел ангажимент към Спартак Варна. Един от най-добрите български треньори действа при "соколите" по схемата, която навремето искаше да приложи и в Левски. През 2014-та той се бе договорил с Георги Иванов да застане начело на "сините" от Нова Година и изпрати в щаба на Гонзо като помощник Петър Колев. Впоследствие обаче Димитър Димитров се отказа. 

Сега във Варна пък отиде друг близък до бургазлията специалист Тодор Киселичков. Идеята е, ако ръководството на Спартак спази обещанията за подсилване на състава и подобряване на организацията, Херо официално да стане част от проекта. При положение, че обещаното по-добро финансиране не се случи, няма да е изненада, ако Димитров приеме и друга оферта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки