Ливърпул с интерес към рекордьор от Арсенал

Талантът направи дебют във Висшата лига срещу Брентфорд едва на 15 години и 181 дни

Ливърпул с интерес към рекордьор от Арсенал

Ливърпул е един от няколкото клуба, които се интересуват от привличането на Итън Нванери от Арсенал, преди младокът да е подписал професионален договор с „артилеристите“.

Талантът направи дебют във Висшата лига срещу Брентфорд едва на 15 години и 181 дни. Той беше на терена едва за няколко минути, но се превърна в най-младия футболист, дебютирал в английския шампионат.

Арсенал победи с 3:0, но вкарването в игра на Нванери предизвика сериозни дискусии в социалните мрежи. Мениджърът на лондончани Микел Артета беше похвален от някои, но сериозно критикуван от други. Според критиците Артета дал игрови минути на Нванери само заради споменатия рекорд.

По информация на Liverpool Echo мениджърът Юрген Клоп е впечатлен от младока. Преди да навърши 16 години той все още не може да подпише професионален договор и Ливърпул може да се възползва, като го привлече за ниска сума.

Освен Ливърпул още няколко европейски гранда проявяват интерес, но засега Нванери изглежда няма никакво намерение да напуска Арсенал. Все пак клубът му даде огромен шанс и явно напълно вярва в качествата му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки