Наполи продължава да набира скорост в Серия "А"(ВИДЕО)

"Партенопеите" надделяха с 3:1 над Торино

Наполи продължава да набира скорост в Серия "А"(ВИДЕО)

Наполи постигна четвърта поредна победа в Серия А, след като надделя над Торино с 3:1 в двубой от 8-ия кръг на италианския шампионат. 

Така "партенопеите" вече имат актив от 20 точки на върха в класирането. Торино е девети с 10 точки. 

Домакините влязоха в двубоя ударно. Още в 6-ата минута Андре Замбо Ангиса засече с глава центрираната топка и прати топката в десния ъгъл за 1:0. 

Само шест минути по-късно Ангиса отбеляза втория си гол в мача. Камерунецът се измъкна от защитата на Торино и стреля прекрасно от границата на наказателното поле, като не остави шанс на Ваня Милинкович-Савич да спаси. 

В 37-ата минута новата звезда на Наполи Квича Кварацхелия отново блесна - грузинецът пое топката в половината на домакините, пробяга половината терен и с диагонален удар покачи на 3:0. 

В края на полувремето гостите от Торино върнаха един гол. Арналдо Санабрия овладя топката след рикошет и насочи топката в левия ъгъл на вратата, пазена от Алекс Мерет.

През втората част темпото на игра на "Диего Армандо Марадона" бе по-ниско. Торинци се защитаваха по-умело и не позволиха на играчите на Лучано Спалети да покачат още преднината си. 

В 59-ата минута отбраната на гостите се справи с Матео Политано, а в 73-ата Танги Ндомбеле успя да преодолее защитниците на гостите, но ударът му профуча покрай гредата. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки