Иван Иванов: Кръстаич взима решенията

Помощникът на националният ни селекционер разкри каква е атмосферата в отбора

Помощник-треньорът на националите Иван Иванов изрази оптимизъм, че съставът ще подобрява представянето си. "Лъвовете" записаха две поредни победи в Лигата на нациите над Гибралтар (5:1) и Северна Македония (1:0). 34-годишният наставник е възхитен от качествата, които притежава селекционера Младен Кръстаич.

"Средата около националния отбор ще се подобри. Голяма част от футболистите ги познавам. Виждаше, че са мотивирани. От първия ден дисциплината бе на високо ниво. Нещата се стиковаха и се получи химия между нас.

Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб. Той вдъхва респект и увереност. Много силен характер е. Хората, които владеят нещата и контролират събитията, се намесват когато трябва. Някои хора имат харизма и аура и нещата просто се случват около тях", заяви бившият защитник пред БНТ."В спорта е хубаво, когато се постигат определени успехи и резултати. През последните няколко години игровият облик на отбора бе настроен дефанзивно и минорно. Победата срещу Гибралтар бе задължителна, тази срещу Северна Македония бе добре дошла.

Едноседмичният лагер, който проведохме, помогна да променим настроението на играчите от психологическа гледна точка към по-офанзивен стил на игра. Мисля, че се получи. Дори резултатът срещу Северна Македония да не беше положителен, енергията, организацията в играта и настроението на футболистите бе позитивно", завърши той.

Още от HOME

Селекционерът на Хърватия коментира и как трябва да играят футболистите му

Има сили и възможности да е на терена колкото и Златан Ибрахимович, убедена е Дженифър

Вижте подробностите тук:

Лига на нациите ще е за обиграване на състава, смята селекционерът на волейболистите

Вижте подробности

Вижте подробностите тук:

Професор Рамон Кугат със специален подарък

Вижте подробностите тук:

Заедно с него приз получи и бившият полузащитник на Наполи Джузепе Волпичина

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки