Антъни Иванов избухна: Заплаши с отказване от спорта

Българският плувец с гневна публикация

Българският плувец Антони Иванов излезе с гневна публикация, в която намекна, че може да се откаже от спорта. Причината за това е извънреден допинг тест, който той е трябвало да даде.

Ето какво гласи постът на Антъни Иванов в „Instagram“ без редакторска намеса:

Пиша този пост, защото ми писна от всичко около професионалните атлети, което се случва зад кулисите. В този момент си правя допинг тест извън конкретното време за тестване, който е от 5 до 6 сутринта. В басейна съм и по някакво чудо излязох и си проверих телефона. Ако не направя това, ме обвиняват, че се „крия“. Какви са тези правила? Спортистите биват наказвани, че не са на разположение за тестване 24/7. Това са само някои атлети, други имат „COVID“ 95% от годината, така че не могат да се тестват 4 седмици всеки път, правейки бог знае какво. Честен и чист спорт не съществува, а тестовете за допинг са шега.

Тестват всички хора като мен, които са на ръба да направят нещо, без да имат цяла държава зад гърба си. Сега трябва да пропусна всичките си уроци, защото тренирах преди 20 минути и трябва да седя 2 часа, преди да ми вземат кръв. Цялото това нещо е лудост и затова спортистите постоянно се отказват и ние губим много страхотни личности. Цялото това нещо е голяма шега и просто не мога да го правя повече. Става нелепо. Не разбирам как трябва да си на разположение, къщата ти трябва да си на разположение, личният ти живот трябва да е на разположение 24/7, защото си добър атлет. Трябва да можеш да имаш хора в къщата си по всяко време на деня без предупреждения. Това трябва да се промени. Това е напълно нелепо за мен. Отблъскват ме да правя нещо, което обичам и това ме боли много.

Още от HOME

"Асприните" пък останаха далеч от зона "Европа"

Лучано Моджи е забелязан да гледа мач, въпреки забраната си от 2006 година

Собственикът на клуба с пламенна реч пред футболистите

Младежите на Виола разбиха торинци с 5:1

"Канарчетата" с нови попълнения

Едно от новите попълнения обаче е аут от листа

Наставникът на Ливърпул не знае как лондончани си позволяват толкова сериозно харчене

Крилото на Юве разказа ужасяващия разказ за травмата от миналата година

Много добро представяне на нашите представителки

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки