Манчестър Юнайтед изненадващо се озори здраво с Омония и би с гол в последните секунди (ВИДЕО)

Отборът бе пред угрозата на грандиозна издънка у дома

Манчестър Юнайтед изненадващо се озори здраво с Омония и би с гол в последните секунди (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед победи Омония Никозия с гол дълбоко в добавеното време на срещата, дело на Скот Мактоминей. Мачът бе част от четвъртия кръг в груповата фаза на Лига Европа.

Срещата започна с натиск на „червените дяволи“ и първото чисто положение се откри пред Маркъс Рашфорд във 2-ата минута срещата, когато нападателят навлезе в наказателното поле с дрибъл и стреля, но неговият удар бе отразен от стража на Омония Никозия.

Отново Рашфорд излезе на стрелкова позиция в 22-ата минута, но неговият удар не бе достатъчно прецизен и Францис Узохо спаси лесно.

Бруно Фернандеш изпрати силен удар от границата на наказателното поле в 25-ата минута, но топката премина покрай десния страничен стълб на вратата на Омония.

Кристиано Роналдо си откри пространство за удар след дрибъл и стреля, но Узохо отново беше там и отрази в 32-ата минута.

След центриране в 39-ата минута, опорният халф на Манчестър Юнайтед Фред стреля с глава, но топката премина на сантиметри над напречната греда.

Каземиро направи спринт, след изпълнен пряк свободен удар в 45-ата минута и изпрати топката силно с глава по посока на вратата на кипърския тим, но топката премина встрани.

Второто полувреме започна по идентичен начин както първото. Само след минута игра Антони си отвори пространство чрез дрибъл и шутира, но отново вратарят на Омония Узохо отрази.

В 67-ата минута играчите на Манчестър Юнайтед имаха претенции за дузпа, заради игра с ръка в наказателното поле, но реферът направи знак, че играта трябва да продължи.

В третата минута на добавеното време на мача Джейдън Санчо попаде по земя в наказателното поле на Омония, там бе Скот Мактоминей, който овладя и прати топката във вратата, за да може да донесе 3-те точки за Манчестър Юнайтед.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки