Илич: Доволен съм от отбора ми, макар че играхме срещу един от по-слабите противници (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА похвали своите

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата над Хебър с 4:0.

„Днес играхме добре, въпреки че играхме срещу един от по-слабите отбори. Начинът, по който играхме срещу Лудогорец и част от днешното представяне е ветропоказателя за това как трябва да изглеждаме. Последните два мача играхме с тази система заради профила на играчите, с които разполагаме“, каза Илич.

„Защитата ни игра доста високо и успя да направи така, че да открадне доста топки и да намали пространството на противника. Това е, което искам да виждам и днес тримата в защита се справиха отлично с това, което бях заложил. Задачата на нападателите е да бележат. Радвам се, че Назон и Морено вкараха по два гола. Шагоян също вкара, но голът не бе зачетен. Имахме още много ситуации, но донякъде не вкарахме и заради егоизъм, но ги разбирам“, заяви още треньорът.

„Предстоят ни доста мачове в следващите 20 дни. Трябват ни всички футболисти, на които можем да разчитаме. Гостуването на Ботев Пловдив е едно от най-трудните. Ако искаме да сме в борбата за титлата, трябва да го вземем. Атмосферата, която ще направят феновете е още една причина футболистите да дадат най-доброто от себе си“, заяви още той.

Още от - ЦСКА

Халфът коментира представянето на отбора

Става въпрос за бранител на ХамКам

Треньорът на ЦСКА говори пред клубната телевизия

Отборът е близо до привличането на класен за родните стандарти играч

Ако той не убеди ще се завърне в Септември София, където ще играе под наем

Играчът на ЦСКА дори не бе близо до върха

Състоянието на Дауда Бамба се подобрява

Директорът на "червените" се изказа много ласкаво за сърбина

Треньорът на ЦСКА очаква много тежка пролет

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки