Култов Вуцов: Крумовград се качи на бързия влак, даже на Експреса (ВИДЕО)

"Няма да ни вкарат с този футбол от археологическото време", заяви той

Треньорът на Крумовград - Велислав Вуцов бе изключително щастлив от победата във Велико Търново, но призна, че отборът тепърва ще надгражда. Той застана афектиран пред камерата заради изказването на наставника на Етър, че съперникът е спечелил случайно.
 
"Хубаво е, когато се играят мачовете да сме тук, а да не сме на екскурзия. Него явно го е нямало тук между 17 и 19 часа. Имахме греда през първото полувреме, затова не ми е приятен този неверен анализ. Поздравявам моите момчета, имахме план и това план беше изпълнен на 100 процента. Не се сещам те да са имали чисто положение, колко е часът сега? До полунощ да играем, няма да ни вкарат гол. Етър натискаха топката Етър, някакви въздушни балони - това е футбол от археологическото време.
 
Имаме идеи, но добрите резултати ни дават възможност да се движим напред с бързия влак, който сме хванали. Сега трябва да се спечелим максималния брой точки в оставащите мачове, имаме много да градим, но шапки долу на момчетата за себераздаването и духа. Днес имахме план и стратегия, които те изпълниха. . Нека тези, които ни смятат за еднодневка, вече погледнат на нас с друго око. Коефициент за нас в две букмейкърски къщи беше шест. Обадих се на някои приятели, казах им да залагат за двойка и да си гледат кефа", заяви Вуцов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки