От ЦСКА: Вярваме, че е време да се обединим!

"Червените" удариха здраво рамо на Ботев Пд в искането на оставката на Виктор Кашай

От ЦСКА: Вярваме, че е време да се обединим!

ЦСКА използва официалния си профил във „Фейсбук“, за да изрази подкрепата си към Ботев (Пловдив) в искането за оставката на шефа на Съдийската комисия към БФС Виктор Кашай.

По-рано днес „канарчетата“ с официална публикуваха декларация, която е била разпратена до всички клубове от efbet Лигата. „Жълто-черните“ потърсиха подкрепа в искането си за смяна на шефа на съдиите. „Армейците“ са първият клуб, който официално откликна на призива на пловдивчани.

В собственото си съобщение „червените“ призовават за цялостни кардинални и навременни промени в работата на съдиите. От „Българска армия“ апелираха и останалите клубове да се включат в подписката.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА:

ЦСКА се присъединява към апела на Ботев Пловдив за отстраняването на Виктор Кашай от позицията шеф на съдиите, като искаме да призовем и за цялостни кардинални и навременни промени в работата на реферите.

Заставаме твърдо зад предприетите от Ботев Пловдив начални стъпки за решаването на проблем, който засяга целия български футбол и за който неведнъж сме сигнализирали. Превърна се в тенденция през годините едни и същи клубове да бъдат потърпевши и тежко ощетявани на терена за сметка на други. Отново през годините се убедихме, че е необходима единна позиция от страна на всички засегнати от „човешките” или не толкова човешки, колкото умишлени, грешки на съдиите в българското първенство. Грешки, от които страда целият български футбол, а нивото пада главоломно с всяка изминала година. Липсата на обективност, ясни критерии за разглеждане на спорните ситуации, нелогични решения и тенденциозни отсъждания са само част от всичко онова, предизвикващо гнева на футболната общественост. И докато за ЦСКА всичко това се превърна в по-скоро традиция, то този сезон броят на недоволните с основание расте. Вярваме, че е време да обединим усилия и да не позволим разрухата на българския футбол да продължи.

Призоваваме всички клубове да се включат в подписката за отстраняването на Виктор Кашай, като не спрем дотук. Нужни са синхронизирани действия за цялостна промяна в облика на футболната среда в България.

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки