От ЦСКА: Вярваме, че е време да се обединим!

"Червените" удариха здраво рамо на Ботев Пд в искането на оставката на Виктор Кашай

ЦСКА използва официалния си профил във „Фейсбук“, за да изрази подкрепата си към Ботев (Пловдив) в искането за оставката на шефа на Съдийската комисия към БФС Виктор Кашай.

По-рано днес „канарчетата“ с официална публикуваха декларация, която е била разпратена до всички клубове от efbet Лигата. „Жълто-черните“ потърсиха подкрепа в искането си за смяна на шефа на съдиите. „Армейците“ са първият клуб, който официално откликна на призива на пловдивчани.

В собственото си съобщение „червените“ призовават за цялостни кардинални и навременни промени в работата на съдиите. От „Българска армия“ апелираха и останалите клубове да се включат в подписката.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА:

ЦСКА се присъединява към апела на Ботев Пловдив за отстраняването на Виктор Кашай от позицията шеф на съдиите, като искаме да призовем и за цялостни кардинални и навременни промени в работата на реферите.

Заставаме твърдо зад предприетите от Ботев Пловдив начални стъпки за решаването на проблем, който засяга целия български футбол и за който неведнъж сме сигнализирали. Превърна се в тенденция през годините едни и същи клубове да бъдат потърпевши и тежко ощетявани на терена за сметка на други. Отново през годините се убедихме, че е необходима единна позиция от страна на всички засегнати от „човешките” или не толкова човешки, колкото умишлени, грешки на съдиите в българското първенство. Грешки, от които страда целият български футбол, а нивото пада главоломно с всяка изминала година. Липсата на обективност, ясни критерии за разглеждане на спорните ситуации, нелогични решения и тенденциозни отсъждания са само част от всичко онова, предизвикващо гнева на футболната общественост. И докато за ЦСКА всичко това се превърна в по-скоро традиция, то този сезон броят на недоволните с основание расте. Вярваме, че е време да обединим усилия и да не позволим разрухата на българския футбол да продължи.

Призоваваме всички клубове да се включат в подписката за отстраняването на Виктор Кашай, като не спрем дотук. Нужни са синхронизирани действия за цялостна промяна в облика на футболната среда в България.

Още от - ЦСКА

Халфът коментира представянето на отбора

Става въпрос за бранител на ХамКам

Треньорът на ЦСКА говори пред клубната телевизия

Отборът е близо до привличането на класен за родните стандарти играч

Ако той не убеди ще се завърне в Септември София, където ще играе под наем

Играчът на ЦСКА дори не бе близо до върха

Състоянието на Дауда Бамба се подобрява

Директорът на "червените" се изказа много ласкаво за сърбина

Треньорът на ЦСКА очаква много тежка пролет

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки