Фенове на ЦСКА събират пари за Пената

От Сектор Г разкриха, че дават по минимум 2000 на месец на Пената

Фенове на ЦСКА събират пари за Пената

Феновете на ЦСКА събират пари, за да помагат финансово на легендарния Димитър Пенев, разкриха пред "Мач Телеграф" от Сектор Г.

В продължение на няколко месеца привържениците събират пари, за да ги дадат в края на месеца на Пената.

"Червените" фенове не искат гласност за тази благородна постъпка и не са впрегнали всички за тази кауза. Пари дават тесен кръг от привърженици, които са добре познати и уважавани от всички в Борисовата градина.

Тяхното желание е легендарният защитник и треньор да се чувства добре. От "Армията" разкриха, че дават по минимум 2000 на месец на Пената.

Иначе ръководството на ЦСКА спря да плаща заплата на Димитър Пенев, който се водеше почетен президент на клуба, откакто легендата опита пробив в политиката с партията на Веселин Марешки. Това стана в началото на месец март 2021 година.

Тогава Димитър Пенев сподели, че досега е избягвал политиката умишлено. Първо, защото е бил отдаден изцяло на спорта и второ – не е припознавал съмишленици в политиката.

Сега обаче е решил да подкрепи каузата на Веселин Марешки. В крайна сметка Пената не стана депутат, а отделно си загуби и месечните бонуси от ЦСКА.

Към днешна дата не е знае дали Димитър Пенев все още има някаква официална длъжност на "Армията". Интересно е да се отчете, че официалният сайт на "червените" вече е лишен от секциите футболисти и ръководство, което го прави уникален по този показател вероятно в световен мащаб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки