Този път имаме "смешен плач" от Венци Стефанов

Босът на Славия няма основание да атакува съдиите от мача с Лудогорец

Славия загуби драматично от Лудогорец и след мача като основен виновник бе определен реферът Драгомир Драганов и неговият екип. Босът на Славия Венци Стефанов ръсеше "огън и жупел" по адрес на съдиите, като дори премина границата - пожела на варненеца "да си купи свещи с парите"......Нещо, за което в нормална държава може да си навлече сериозни неприятности.......

Всъщност единственото положение, заради което Стефанов може да има претенции е победният гол на Кирил Десподов. Повторенията, обаче показаха категорично, че той е чист като сълза и най-правилното решение на света е да бъде зачетен. Просто вратарят Светослав Вуцов не успя да избие добре топката, тя се удари в гърдите на капитана на националния отбор и влезе в мрежата. Като след това имаше нормален контакт между двамата, но в никакъв случай нарушение от страна на нападателя на Лудогорец.

Явно в българския футбол "по дефолт" съдиите са виновни на отборите, които загубят даден мач. И един от най-често оплакващите се е Венци Стефанов. Е да, но този път това неговото е "смешен плач". Нищо друго.


Още от Коментари

"Като класа обаче Лудогорец превъзхожда останалите"

„Клубът има специално място в сърцето ми“

„Убеден съм, че ще спечелим първенството“, заяви Филип Филипов

„През Купата е по-лесно да се атакуват евротурнирите“

"Трябва да направим всичко възможно, за да вземем квота за Европа"

След като спечели първия си турнир от Големия шлем

Бившият лидер на ЦСКА бе скаут в Борисовата градина

Вижте подробности

„Хубавото е, че показахме характер и обърнахме резултата“, каза новият треньор

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки