Дел Пиеро отказа да каже дали се връща в Юве

"Искам само да пожелая успех на тези, които са ангажирани с клуба"

Легендарният бивш футболист на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че няма да коментира информациите, които го свързват със завръщане в италианския клуб и подчерта, че сега е моментът стратегията на гранда от Торино да бъде подкрепена.

Името на Дел Пиеро се споменава от италианския вестник Gazzetta Dello Sport  като водещ кандидат да замени Павел Недвед на вицепрезидентския пост в клуба.

„Ювентус е част от моя живот и заради моята история, винаги ще бъда свързван с него“, каза Алесандро Дел Пиеро в изявление, публикувано в профилите му в социалните мрежи.

„Като всеки друг фен, следя ситуацията много внимателно, а също по повод моята работа и публичната ми роля неизбежно съм търсен за коментари в случаи като този. Много неща бяха казани и написани. Това е деликатен момент за клуба и единственото, което има значение сега за тези, които обичат Ювентус, е да бъдат създадени най-добрите условия за хората, които ръководят клуба в този сложен етап“, добави 48-годишният италианец.

„Това е много отговорна задача, която заслужава пълната ни подкрепа. Време е да бъдем още по-големи привърженици. По тази причина, мисля, че е правилно са не коментираме слухове и новини, които могат да се превърнат в спекулации. Така ще направя днес и в следващите дни. Искам само да пожелая успех на тези, които са ангажирани с Ювентус в момента и да работят с професионализъм, отдаденост и страст към клуба“, обяви още Дел Пиеро.

Още от HOME

Нападателят се контузи срещу Монпелие

През този сезон той е записал 12 мача за тима в Ла Лига

Отборът благодари на старозагорска фирма за жеста

Случаят е от преди цели четири години

Palms Bet отново преотстъпи мястото на фланелките с логото на компанията

Вижте подробности

Двубоят е в събота по обяд на "Васил Левски"

Елена Фанчини загуби битката с рака

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки