Ибра обеща: Завръщам се на терена!

Шведът не е играл от края на миналия сезон

Ибра обеща: Завръщам се на терена!

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович обеща, че ще се завърне на терена. Шведът не е играл от края на миналия сезон, когато получи контузия в коляното. Ибра сподели, че се надява да играе в двубоя за Суперкупата на Италия срещу Интер на 18 януари.

„Ден след ден се чувствам по-добре. Липсвам на Милан, но и на мен ми липсва. Няма определена дата за завръщане. Не трябва да играя, само защото се казвам Ибрахимович и след това да се разхождам. Ако съм тук, трябва да правя разликата, ако не, по-добре да съм аут. Вече нямам егото отпреди десет години, по-зрял и отговорен съм“, заяви нападателят пред „Gazzetta dello Sport“.

„Надявам се да играя за Суперкупата на Италия срещу Интер, но кой знае. Нямам какво да кажа на Ромелу Лукаку, само се надявам да е добре и да играе. Другите трябва да се страхуват от мен“, продължи той.

Ибрахимович се пошегува със съотборника си в Милан Оливие Жиру: „Той никога няма да си го признае, но аз съм неговият идо. Оливие е страхотен, той беше много важен миналата година, когато мен ме нямаше. Той е фантастичен човек, сериозен, елегантен, страхотен професионалист.“

„Искаме да спечелим всичко – Серия А, Купата, Суперкупата и Шампионска лига. Изоставянето на една цел означава, че изоставяме всички, това не е нашето мислене. Всичко е възможно, вижте Мароко. Силата на Милан е в отборната игра. В момента сме втори, но само за момента. Наполи е много силен, Кварацхелия ме впечатли. Тази година с паузата за Световното ще е по-различно“, категоричен бе Ибра.

„Не мисля да ставам треньор. Това е голяма отговорност. Това, че си бил велик футболист, не гарантира, че ще бъдеш велик треньор“, завърши Златан Ибрахимович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки